Samen met mijn partner hebben wij een zoontje en een dochtertje en samen wonen wij in Apeldoorn.

Sinds februari 2011 ben ik een gediplomeerd schoonheidsspecialiste, ik doorliep mijn opleiding aan het ROC Rijnijssel in Arnhem. Tijdens mijn opleiding heb ik drie jaar ervaring opgedaan bij verschillende grote schoonheidssalons.

Direct na mij opleiding ben ik drie jaar werkzaam geweest bij de Veluwse Bron in Emst als wellness schoonheidsspecialiste. In deze jaren heb ik verschillende cursussen en opleidingen gevolgd: Comfort Zone, Hannah huidcoach, Hannah bindweefselmassage, lashlift, Medik8, fruitzuren, Bio Peel, microneedling.

Mijn passie

Door mijn ruime ervaring en de mogelijkheid om alle facetten van het vak uit te kunnen diepen, heb ik ontdekt waar mijn grootste interesse en specialiteit ligt, namelijk huidverbetering. Ik vind het belangrijk om mijn klanten een heerlijk ontspannen gevoel te geven, maar daarnaast verbetering te bewerkstelligen van de huid op langer termijn.

Na grondig onderzoek en ervaring heb ik producten gevonden die aansluiten op de kwaliteit die ik wil leveren. Momenteel werk ik schoonheidsspecialiste in Apeldoorn met Medik8 en SPA Salonnepro. Deze producten pakken huidveroudering aan, maar daarnaast ook pigmentverstoringen, grauwheid, verslapping, rosacea, eczeem, rimpels, vergrote poriën, littekens of een onzuivere/acne huid. Beiden merken zijn op basis van natuurlijke ingrediënten, vegan, parfum en dierproefvrij.

Naast dat ik de producten in de salon gebruik verkoop ik ze ook, zodat je thuis ook dagelijks bezig kunt zijn met de verbetering van je huid.

Elke huidconditie is verschillend. Daarom start ik met een huidanalyse en pas ik het gebruik van de producten aan op wat jouw specifieke huid nodig heeft.

Onderscheidend vermogen

Er zijn veel schoonheidsspecialistes in Apeldoorn en omgeving, waarom zou je voor mij kiezen?

Persoonlijk kenmerk ik mij door mijn enthousiasme, motivatie, punctualiteit, en leergierigheid. Vakinhoudelijk ben ik continue in ontwikkeling. Naast dat ik een gediplomeerde schoonheidsspecialiste ben heb ik sindsdien ieder jaar op diverse onderwerpen nascholing en trainingen gehad. Ik word ondersteund door de specialisten van Medik8 en ben aangesloten bij de ANBOS.

Ik verzeker je van kwaliteit die we samen aan de hand van de resultaten toetsen. Daarnaast staat persoonlijke aandachtcentraal in mijn gezellige, knusse salon. Ik neem alle tijd voor jou en ik zorg voor een heerlijke ontspannen behandeling die altijd van hoogstaande kwaliteit is en gericht is op de lange termijn. Door mijn specialistische kennis komen we altijd tot een voor jou perfect geschikte behandeling met het beste effect.

Graag verwelkom ik jou in mijn salon.

Onze behandelingen