Microneedling is een (mesotherapie) behandeling, waarbij we met behulp van speciale steriele naaldjes onder hoge snelheid kleine gaatjes in je huid maken. Deze gaatjes zijn met het oog niet of nauwelijks zichtbaar. Op die manier ontstaan er kleine verticale kanaaltjes, waardoor speciale (meso)voedingsstoffen extra goed en diep in je huid worden opgenomen. Ook wordt de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine hierdoor gestimuleerd. Je huid wordt voller, gladder en strakker. Oneffenheden verminderen en zullen soms zelfs helemaal verdwijnen. De behandeling kan gevoelig zijn maar is niet pijnlijk.

Microneedling is geschikt voor de volgende huidproblemen en oneffenheden:

  • Fijne lijntjes en rimpeltjes
  • Anti-aging
  • Zonbeschadigde huid
  • Grove poriën / grove huidstructuur
  • Acne en acnelittekens
  • Couperose
  • Grauwe en doffe huidskleur
  • Slappe huid

str

 • Wallen en kringen onder de ogen

Na de behandeling:

Na de behandeling zal je huid er wat roze-rood uitzien en wat prikkend en warm aanvoelen. Na een paar dagen wordt dit minder. Door de versnelde celdeling kan je huid ook licht gaan schilferen, waarbij de dode huidcellen loslaten. Het is belangrijk om je huid goed te beschermen met hiervoor geschikte producten en een SPF 30 voor overdag.

Je huid is extra kwetsbaar, dus adviseren wij je de eerste 48 uur:

 • geen sauna en heet douchen of baden.
 • Geen make up
 • Niet sporten

De eerste 14 dagen na de behandeling mag de huid niet worden blootgesteld aan direct zonlicht.

Daarnaast is het belangrijk de geadviseerde Medik8 of Salonnepro producten dagelijks te gebruiken, om je huid zo goed en mooi mogelijk te laten genezen.

Te verwachten resultaat:

Na twee tot drie behandelingen is de eerste verbetering al goed zichtbaar. Je huid is zuiverder, egaler en strakker. De aanmaak van nieuw bindweefsel in je huid is echter een geleidelijk proces, dat zich onder je huidoppervlak afspeelt. Het heeft meer tijd nodig om het gewenste eindresultaat te bereiken. Je huid zal pas na een aantal maanden zichtbaar en voelbaar verbeterd zijn.

Aantal benodigde behandelingen:

Net als bij andere huidverbeterende behandelingen geldt, hoe meer behandelingen, hoe sterker het effect.

Afhankelijk van de aandoening en het herstelvermogen van de huid, zijn er gemiddeld vier tot zes behandelingen in kuurverband nodig minimaal één keer in de maand voor een zichtbaar en blijvend resultaat.

Wij zullen voorafgaand aan de eerste behandeling en tussentijds foto’s van de huid maken, zodat je ook zelf de verbetering van je huid goed kan volgen.

Microneedling en Fruitzuurbehandelingen zijn ook te boeken als ZONE behandeling.

Wat houdt dit in?

Wilt u bijvoorbeeld alleen uw voorhoofd of kraaienpootjes behandeld hebben omdat hier de rimpels/lijnen met de tijd dieper zijn geworden? Of heeft u ergens een zichtbare (hyper) bruine pigmentvlek ontwikkeld?

Maar de rest van uw gezicht vind u niet nodig? Dan kunt u de ZONE behandeling inboeken i.p.v. uw hele gezicht.

Dan behandel ik gericht alleen de plek waar u voor komt. (Het gezicht is op te splitsen in 4 zones).

1 ZONE kost €15,- per keer.

Heeft u hier nog meer vragen over?

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Behandeling Details Prijs
Microneedling 60 min. € 72,00