Biab en Gellak hebben veel voordelen en is uitermate geschikt om de natuurlijke nagel te verstevigen, vooral geschikt voor dunne/slappe nagels die snel breken.

Wat is Biab?

Biab lijkt een beetje op gel alleen dan veel flexibeler! Deze behandeling zorgt ervoor dat jouw natuurlijke nagels gezond, stevig en lang blijven. De kans op scheuren is heel klein. Ook voedt het jouw nagel waardoor je na enige tijd merkt dat je natuurlijke nagels veel steviger zijn dan daarvoor.

De Biab word op de natuurlijke nagel gezet zonder verlening. En vult oneffenheden op. Gellak kan er overheen gezet worden (tegen een meerprijs) maar dit hoeft niet want het geeft een hele mooie natuurlijke look! (Of je kan er zelf nagellak overheen doen) Heb jij dunne, broze nagels? Dan is DIT de behandeling voor jouw nagels. Maar het leuke is dat Biab natuurlijk voor iedereen mogelijk is, je hoeft niet perse dunne en broze nagels hiervoor te hebben. Biab moet uiteindelijk bijgewerkt worden als het uitgegroeid is, net als gel. Want het groeit mee met de nagel.

Hoe snel dit gaat verschilt per persoon. Zo kan iemand 3 weken ermee doen en een andere zelfs 5 weken. Wil je het éénmalig is dat ook mogelijk, want het ziet er wel heel verzorgend uit! (Maar weet wel dat de nagels hier niet sterker van worden dit heeft wat langer de tijd nodig dan maar één keer)

Wat is gellak?

Dit lijkt op nagellak alleen blijft dit 3 tot 4 weken zitten zonder dat het afbladdert.

  • De gellak geeft een natuurlijk gevoel omdat het dun is.
  • De gellak houdt 3-4 weken, afhankelijk van de belasting van de nagels.
  • Op teennagels kan het zelfs nog langer houden! 4-6 weken! (alleen niet geschikt voor kalk/schimmelnagel)
  • De gellak is in diverse kleuren verkrijgbaar.
  • De gellak is ook geschikt voor bijzondere gelegenheden, vakanties etc. omdat hij meer bescherming biedt tegen beschadigingen.
  • De gellak kan ook weer verwijderd worden in mijn salon indien dit gewenst is.
  • Het kan niet verwijderd worden met aceton.

Mini manicure/ wellness pedicuren, incl. nagelriem verzorging + vijlen van de natuurlijke nagels en aanbrengen van de gellak.

Behandeling Details Prijs
Kleurset 45 min. € 27,00
Verwijderen 30 min. € 15,00
Biab 40 min. € 30,00
Biab met gellak 60 min. € 37,50
Gellak teennagels 45 min. € 27,00